Словенија

  во

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Едукативната конференција Direct Media Академија која ќе се одржи од 28 до 30 мај во Mадленианум, Белград Србија ќе ги претстави најновите трендови во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Едукативната конференција Direct Media Академија која ќе се одржи од 28 до 30 мај во Mадленианум, Белград Србија ќе ги претстави најновите трендови во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Целосно е прeгазено авторството со уривањето на зградата на поранешно „Беко“, сегашна ТЦЦ „Плаза“, вели авторката на проектот Мимоза Несторова-Томиќ. Зградата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Едукативната конференција Direct Media Академија која ќе се одржи од 28 до 30 мај во Mадленианум, Белград Србијаќе ги претстави најновите трендови во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во Македонија работната недела трае подолго од сите земји-членки на Европската унија, а втора е на балканот по времетраењето. Седмично во Македонија се работи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Холандија, Италија, Луксембург, Полска, Финска и Шведска беа против, а Естонија, Белгија и Словенија беа воздржани додека се носеше новиот закон за авторски ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа” бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен” и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа“ бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен“ и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена