Словенија

  во

  Речиси 60 отсто граѓаните на Словенија сметаат дека предвремените парламентарни избори се добри за излез од политичката криза во земјата, покажува испитувањето ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер Виктор Орбан вчера во обраќањето на нацијата порача дека Будимпешта научила дека не мора да ѝ се допадне на „уморната бриселска елита“, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Клучна недела за обидите на на Јанез Јанша и неговата СДС (Словенечка демократска партија) за формирање на ново парламентарно мнозинство и нова Влада. Како што ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Клучна недела за обидите на на Јанез Јанша и неговата СДС (Словенечка демократска партија) за формирање на ново парламентарно мнозинство и нова Влада. Како што ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Повеќето словенечки телевизии и интернет портали информираа за случувањата во Собранието и неговото распуштање. Дневник во текст со наслов „Македонското ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Речиси 60 отсто граѓаните на Словенија сметаат дека предвремените парламентарни избори се добри за излез од политичката криза во земјата, покажува испитувањето ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Дневник во текст со наслов „Македонското Собрание се распушти пред предвремените избори" пишува дека ваквата одлука доаѓа по оставката на поранешниот премиер ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Речиси 60 отсто граѓаните на Словенија сметаат дека предвремените парламентарни избори се добри за излез од политичката криза во земјата, покажува испитувањето ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Речиси 60 отсто граѓаните на Словенија сметаат дека предвремените парламентарни избори се добри за излез од политичката криза во земјата, покажува испитувањето ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Речиси 60 отсто граѓаните на Словенија сметаат дека предвремените парламентарни избори се добри за излез од политичката криза во земјата, покажува испитувањето ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер Виктор Орбан рече дека Будимпешта научила дека не мора да и се допадне на „уморната бриселска елита“, истакнувајќи дека Унгарија е иднина на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Пејачот Аки Рахимовски (64), добил ќерка со 27 години помладата Словенка Барбара Весел (37). Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија.Девојчето е родено ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер Виктор Орбан рече дека Будимпешта научила дека не мора да и се допадне на „уморната бриселска елита“, истакнувајќи дека Унгарија е иднина на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Млада турска скијачка му го спасила животот на 12-годишно момче во словенечкиот ски-центар „Крвавец“.Како што соопштува Скијачкиот сојуз на Турција, се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер Виктор Орбан вчера во обраќањето на нацијата порача дека Будимпешта научила дека не мора да ѝ се допадне на „уморната бриселска елита“, ...
  сите 20 | | | веќе видена