Славко

  во

  Инаку, Цеца и нејзиниот сопруг, кој сега е во пензија, минатата година се вратиле од Хелсинки. “Сега мојата актерска работа е во преден план, сега тој мене ме ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Независното здружение на новинари на Србија (НУНС) и Здружението на независни новинари на Војводина (НДНВ) денеска преку соопштение остро го осудија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Независното здружение на новинари на Србија (НУНС) и Здружението на независни новинари на Војводина (НДНВ) денеска преку соопштение остро го осудија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Независното здружение на новинари на Србија (НУНС) и Здружението на независни новинари на Војводина (НДНВ) денеска преку соопштение остро го осудија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика присуствуваше на настанот за промоција на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на социјалните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации”, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика присуствуваше на настанот за промоција на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на социјалните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Наша цел е да изградиме систем на социјална заштита кој обезбедува квалитетен живот за сите и од кој ќе има бенефит целото општество, а не само поединци, рече ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика присуствуваше на настанот за промоција на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на социјалните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска присуствуваше на промоцијата на книгата „Размислувања за социјалните иновации“, посветена на ...
  сите 27 | | | веќе видена