Славица

  во

  Сите што предложија и гласаа за пристапување кон измена на Уставот со цел прoмена на името на државата и идентитетот на нацијата се соочуваат со долгогодишни ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Светскиот Македонски Конгрес и Македонското меѓународно движење за човекови права до Основно јавно обвинителство – Скопје, поднесоа кривична пријава на 113 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ПРЕМИЕРОТ, МИНИСТРИТЕ И 80 ПРАТЕНИЦИ КОИ ГЛАСАА ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ КОН ИЗМЕНА НА УСТАВОТ СО ЦЕЛ ПРOМЕНА НА ИМЕТО НА ДРЖАВАТА И ИДЕНТИТЕТОТ ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Социјалните аспекти на животот и естетските вредности од 19. век до денес, во многу нешта се променија, па така везот и умешноста на везењето кои некогаш биле ...
  | | веќе видена

  Деновиве, во издание на Издавачката куќа „Восток“ излезе студијата „Книжевноста и политичкото насилство “ од д-р Славица Гаџова Свидерска која е единствена од ...
  | | веќе видена

  Деновиве, во издание на Издавачката куќа „Восток“ излезе студијата „Книжевноста и политичкото насилство “ од д-р Славица Гаџова Свидерска која е единствена од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Музејот на град Скопје, вечерва (2 ноември), со почеток во 19 часот ќе биде отворена изложбата насловена „Везилка-девојка спремна за мажење“. Преку богатата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  "Не треба да зборуваме за државна помош на медиумите, тоа се јавни пари на сите граѓани и државата има обврска одреден дел од буџетот да се дава на медиумите. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  "Не треба да зборуваме за државна помош на медиумите, тоа се јавни пари на сите граѓани и државата има обврска одреден дел од буџетот да се дава на медиумите. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Деветнаесетмесечно бебе, кое се здобило со тешки повреди откако таткото, 24-годишниот М.С. после кавгата со мајката на неговата сопруга, со сета сила го фрлил ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Деветнаесетмесечно бебе, кое се здобило со тешки повреди откако таткото, 24-годишниот М.С. после кавгата со мајката на неговата сопруга, со сета сила го фрлил ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Деветнаесетмесечно бебе, кое се здобило со тешки повреди откако таткото, 24-годишниот М.С. после кавгата со мајката на неговата сопруга, со сета сила го фрлил ...
  сите 17 | | | веќе видена