Славески

  во

  При крајот на кампањата на предвремените парламентарни избори во земјава, професор Трајко Славески, член на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, укажува на клучните ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Добар ден, сакам при крајот на кампањата на предвремените парламентарни избори во Република Македонија да укажам на некои клучни поенти од програмата „За ...
  сите 33 | | | веќе видена

  При крајот на кампањата на предвремените парламентарни избори во Република Македонија, сакам да укажам на некои клучни поенти од програмата „За Обнова“ ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Добар ден, сакам при крајот на кампањата на предвремените парламентарни избори во Република Македонија да укажам на некои клучни поенти од програмата „За ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Проектот „За Обнова“ на ВМРО-ДПМНЕ кој што го презентиравме во изминатите 17- 18 дена далеку ги надминува рамките, границите на една програма предизборна на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Трајко Славески денеска во Охрид ја презентираше програма „Обнова“. „ Овој документ кој што го презентиравме во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  „Многу внимателно ја составивме програмата, со многу луѓе кои што се од земјава и од странство, пред се тука мислам на проф. Андревски, кој што е мој стратешки ...
  сите 103 | | | веќе видена

  „Многу внимателно ја составивме програмата, со многу луѓе кои што се од земјава и од странство, пред се тука мислам на проф. Андревски, кој што е мој стратешки ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Многу внимателно ја составивме програмата, со многу луѓе кои што се од земјава и од странство, пред сè тука мислам на проф. Андревски, кој што е мој стратешки ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Ова се избори во кои многу внимателно треба да заокружиме за онаа коалиција која ќе ни гарантира и ќе не убеди каква иднина сакаме да имаме, во каква држава ...
  сите 428 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од Општина Пласница порача дека ова не се обични избори, ова се избори во кои многу внимателно треба да ...
  сите 347 | | | веќе видена

  Ќе ги реализираме во целост капиталните иневстиции и во првите 100 дена ќе обезбедиме еднократна парична помош за лицата со ниски примања, невработените и оние ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ денеска презентираше дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, денеска презентираше дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 90 | | | веќе видена