Славчо

  во

  До крајот на денов како и во текот на ноќта и понатаму ќе продолжат врнежите од дожд додека само на високите планини ќе има услови за врнежи од снег. До крајот ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Под влијание на новиот циклон кој се формира над Италија, името на циклонот е Маријан, денес во текот на вечерните часови најпрвин во западните предели, ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Во текот на денов територијата на државава подпадна под најавениот Медитерански циклон ОЛИВИЈА и истиот условува врнежи од снег на повеќе места каде е ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Во текот на денов територијата на државава подпадна под најавениот Медитерански циклон ОЛИВИЈА и истиот условува врнежи од снег на повеќе места каде е ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Во текот на денов територијата на државава подпадна под најавениот Медитерански циклон ОЛИВИЈА и истиот условува врнежи од снег на повеќе места каде е ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Во текот на оваа ноќ како и утре особено во западните и јужните предели ќе има локални врнежи од дожд додека на повисоките места и на планините ќе паѓа снег ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Повеќе од десет години го анализира времето и прави прогнози, а ќе биде нескромен и ќе каже дека досега ниту еднаш не промашил во анализата. Стружанецот Славчо ...
  сите 2 | | | веќе видена