Скопскиот

  во

  – Граѓаните на Македонија ќе патуваат до 8 нови европски дестинации од скопскиот и охридскиот аеродром. Со новиот договор кој го потпиша Влада на Република ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Граѓаните на Македонија ќе патуваат до 8 нови европски дестинации од скопскиот и охридскиот аеродром. Со новиот договор кој го потпиша Влада на Република ...
  сите 70 | | | веќе видена

  „Со среќа“ потписот од парламентарниот спикер Талат Џафери за Законот за употреба на јазиците без тој на претседателот Ѓорге Иванов преку својот профил на ...
  сите 249 | | | веќе видена

  Владата предводена од СДСМ и Министерството за транспорт и врски потпишаа Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии со што се обезбедени евтини летови ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Град Скопје во соработка со УНДП влезе во напредна фаза од реализацијата на активностите за воспоставување Зелен катастар на јавните зелени површини во градот. ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Владата предводена од СДСМ и Министерството за транспорт и врски потпишаа Договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии со што се обезбедени евтини летови ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Владата предводена од СДСМ и Министерството за транспорт и врски потпишаа договор за финансиска поддршка за евтини авиолинии, со што се обезбедени евтини ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Tрип хоп бендoт HOOVERPHONIC ќе одржи концерт во Скопје, во рамки на својата балканска турнеја, која е исто така ќе биде во организација на Авалон ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Како МВР, и НБРМ ќе се борат против фалсификувањата на еврата ќе дознаеме во следниот период. „Јакнење на капацитетите на системот за борба против ...
  сите 60 | | | веќе видена