Скопје Сити

  во

  Дванаесет лица биле на Mесечината и таму оставиле само техничка опрема за контејнер за смет. Но денес сѐ повеќе луѓе се длабоко уверени дека сето тоа е лага ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Македонската метропола со своите природни убавини и значајни историски споменици, се повеќе го привлекува вниманието на светската јавност. Па оттука не е за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Стотици илјади храна која може да се употреби на годишно ниво во Република Северна Македонија завршува во отпад наместо на трпезата на гладните кои не можат да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Град Скопје ги информира граѓаните дека поради изведување градежни работи на дел од булеварот Партизански одреди, од денеска ќе се воведе привремен сообраќаен ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Град Скопје ги информира граѓаните дека поради изведување на градежни работи на дел од булеварот Партизански одреди, од денеска ќе се воведе привремен ...
  сите 128 | | | веќе видена

  На дел од булеварот „Партизански одреди“ во Скопје денеска ќе биде воведен привремен сообраќаен режим поради изведување градежни работи. Како што соопшти Град ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Град Скопје информира дека поради изведување на градежни работи на дел од булеварот „Партизански одреди“ ќе се воведе привремен сообраќаен режим. Поради ...
  сите 128 | | | веќе видена

  На дел од булеварот „Партизански одреди” во Скопје денеска ќе биде воведен привремен сообраќаен режим поради изведување градежни работи.Како што соопшти Град ...
  сите 128 | | | веќе видена