Скопје Коце

  во

  Поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски, се подновил со нова куќа, во скопската населба Керамидница, објави Призма. Во истражувањето на Призма е ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Призма: Коце Трајановски се пондовил со куќа, се сменил ГУП и ДУП за да гради во Керамидница Поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски, се подновил ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ако го вреднуваме квалитетот на услугите на јавните претпријатија според употребата на современите технологии, тие би добиле единица или преодна оценка ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Жичарницата, која ја изгради претходното локална власт на Град Скопје со градоначалникот Коце Трајановски, а со која стопанисува ЈСП „Скопје“, успешно ја ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Универзална сала нема да почне да се реновира ниту годинава, како што ветија лани градоначалникот Петре Шилегов и поранешниот министер за култура Роберт ...
  | | веќе видена

  Дали може да им се верува на анкетите на Телма? Анектата на Телма која по нарачка на телезијата ја изработува агенција М-проспект секогаш ја бранува јавноста а ...
  | | веќе видена

  Анектите на „Телма“ који по нарачка на телевизијата ги изработува агенцијата „М-Проспект“ секогаш ја брануваат јавноста, а повеќето медиуми ги пренесуваат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со години наназад транвајот се најавува како алтернативен јавен превоз низ градот. За време на мандатот на скопскиот градоначалник Трифун Костовски изградбата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  30 години по неуспешниот референдум за трамвај во главниот Град и неколкуте пропаднати проекти за комплетно решавање на сообраќајниот хаос, Скопје се соочува ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изборот на новиот концесионер на депонијата „Дрисла“ е одложен поради претседателските избори. На предлог на скопскиот градоначалник седницата на Советот беше ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Изборот на новиот концесионер на депонијата „Дрисла“ е одложен поради претседателските избори. На предлог на скопскиот градоначалник седницата на Советот беше ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Се поставува електронска рампа на Кејот 13 Ноември. Утрово работници ја монтираа рампата со што ќе биде дозволен влез само за возила на „Телеком“. Кејот 13 ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Вработување на директор во ЈП Водовод и канализација во 2014 година, кој имал диплома од Њујорк, но не ја нострифицирал, е основа за покренувањето кривична ...
  сите 3 | | | веќе видена