Скопје Коце

  во

  Вработување на директор во ЈП Водовод и канализација во 2014 година, кој имал диплома од Њујорк, но не ја нострифицирал, е основа за покренувањето кривична ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Откако беше поднесена кривична пријава против екс-градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, поради „злоупотреба на службена положба“, со свој став се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Скопската полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски поради поставувањето на Александар Атанасов за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Скопската полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски поради поставувањето на Александар Атанасов за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ексградоначалникот на Скопје Коце Трајановски доби кривична пријава од Министерството за внатрешни работи бидејќи во 2014 години го поставил Александар ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Скопје – Единица за економски и компјутерски криминал поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Скопје Коце ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски и уште три лица од градската ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Скопската полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски поради поставувањето на Александар Атанасов за ...
  сите 183 | | | веќе видена