Скопје Коце

  во

  Денес во текот на судењето за случајот „Монструм“, јавноста имаше можност да чуе нови докази од добропознатиот случај - петкратното убиство кај Смилковско ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Денес во текот на судењето за случајот „Монструм“, јавноста имаше можност да чуе нови докази од добропознатиот случај - петкратното убиство кај Смилковско ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Со преслушување на снимени разговори, во Основниот кривичен суд во Скопје денеска продолжи новото рочиште за судењето за петкратното убиство кај Смилковско ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Откако јавната обвинителка Фатиме Фетаи на денешното рочиште за случајот „Монструм“ на судијата Огнен Ставрев му даде документ, овластување кое го потпишал ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Откако јавната обвинителка Фатиме Фетаи на денешното рочиште за случајот „Монструм“ на судијата Огнен Ставрев му даде документ, овластување кое го потпишал ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Во рамки на денешното судско рочиште со кое продолжи процесот за случајот „Монструм“, во Кривичниот суд беа преслушувани „бомбите“ поврзани со овој случај. На ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Јавната обвинителка Фатиме Фетаи на денешното рочиште за случајот „Монструм“ на судијата Огнен Ставрев му даде документ, овластување кое го потпишал јавниот ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Изградени велосипедски патеки во должина од 14,6 километри, конектори кои ги поврзуваат велосипедските патеки и овозможување на велосипедско поврзување на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска најави дека во текот на денот до Владата ќе достават Информација за проектот Трамбај во Скопје, од каде чекаат ...
  | | веќе видена | слични

  Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска најави дека во текот на денот до Владата ќе достават Информација за проектот Трамбај во Скопје, од каде чекаат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Новинарката Јорданка Ивановска-Јоци го коментира обидот на Петре Шилегов духовито да одговори на критиките од поранешниот премиер Никола Груевски, обраќајќи му ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Инспекторатот на Град Скопје, инспекциските служби на Општина Гази Баба и СВР Скопје, вчера и денеска ги идентификувале потенцијалните инвеститори, кои ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Инспекторатот на Град Скопје, инспекциските служби на Општина Гази Баба и СВР Скопје, вчера и денеска ги идентификувале потенцијалните инвеститори, кои ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Инспекторатот на Град Скопје, инспекциските служби на Општина Гази Баба и СВР Скопје, вчера и денеска ги идентификувале потенцијалните инвеститори, кои ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Депонијата „Дрисла“ од денеска се враќа во сопственост на Град Скопје, откако Советот на Град Скопје го прифати предлогот на градоначалникот Петре Шилегов да ...
  сите 11 | | | веќе видена