Скендер

  во

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфраструктурата, односно патот Скопје-Блаце и недовршениот Коридор 8, се најболната точка за бизнисмените од земјава, од Косово и од Албанија. Покрај ова, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Инфаструктурата и натаму е клучен проблем за поголема соработка помеѓу бизнисмените од земјава, Албанија и Косово. Тие денеска на средба во Скопје побараа од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Шек Халачи од „Кумановската група преку својот Фејсбук профил го прашува директно пратеникот Мухамед Зекири дали е замолчен поради парите „рекет“ на Сулејман ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Посебен Оддел при Институтот за духовно и културно наследство на Албанците ќе го истражува животот и делото на Гонџа Бојаџиу – Мајка Тереза, како светска ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерот за култура Хусни Исмаили, денеска беше во работна посета на Институтот за духовно и културно наследство на Албанците каде се сретна со директорот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во просториите на Институтот за духовно и културно наследство на Aлбанците во Скопје, вицепремиерот Бујар Османи учествуваше на формирањето на одделот за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во просториите на Институтот за духовно и културно наследство на Aлбанците во Скопје, вицепремиерот Бујар Османи учествуваше на формирањето на одделот за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Посебен Оддел при Институтот за духовно и културно наследство на Албанците ќе го истражува животот и делото на Гонџа Бојаџиу – Мајка Тереза, како светска ...
  сите 6 | | | веќе видена