Скајп

  во

  Анита Василевска Чакан, Македонка по потекло од Делчево, решила да формира семејство во Енкориџ на студената Алјаска. Отишла на покана на братучедот, да види ...
  | | веќе видена

  Државата најавува дека конечно ќе го стави во институционални рамки овој алтернативен начин на финансирање на бизнис идеи којшто не заживеа досега во земјава и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бризбејн, Австралија, ја осудил на доживотна робија 61-годишната Линди Ивон Вилијамс, која во 2013. година со моторна пила го исекла партнерот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бризбејн, Австралија ја осуди на доживотна казна затвор 61 годишната Линди Ивон Вилијамс, која во 2013 година со моторна пила го исекла ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бризбејн, Австралија ја осуди на доживотна казна затвор 61 годишната Линди Ивон Вилијамс, која во 2013 година со моторна пила го исекла ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Врховниот суд во Бризбејн, Австралија ја осуди на доживотна казна затвор 61 годишната Линди Ивон Вилијамс, која во 2013 година со моторна пила го исекла ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Хороскопот е како холограм кој го одредува правецот на развојот на личноста, па и неговата сексуалност. Во секој од нас лежи дива страст која сака да го ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Ќе ме мразат знам, ќе ме мразат за секој збор кој ќе го кажам сега, но што е тоа поразлично од она што се случуваше претходно? Секогаш ме мразеле, зошто некако ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Сите знаеме дека не е лесно да се одржи врска на далечина. Повеќечасовните разговори преку Скајп за многу парови не се доволни да се одржи страста, а за тоа е ...
  | | веќе видена

  Сите знаеме дека не е лесно да се одржи врска на далечина. Повеќечасовните разговори преку Скајп за многу парови не се доволни да се одржи страста, а за тоа е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сите знаеме дека не е лесно да се одржи врска на далечина. Повеќечасовните разговори преку Скајп за многу парови не се доволни да се одржи страста, а за тоа е ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Сите знаеме дека не е лесно да се одржи врска на далечина. Повеќечасовните разговори преку Скајп за многу парови не се доволни да се одржи страста, а за тоа е ...
  сите 6 | | | веќе видена