Сирискиот

  во

  Напорите за постигнување политички договор помеѓу властите на курдските сили во северна Сирија и сириската влада се во застој, а Русија е виновна за тоа, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Напорите за постигнување политички договор помеѓу властите на курдските сили во северна Сирија и сириската влада се во застој, а Русија е виновна за тоа, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган најави дека е само прашање на време кога ќе започне операцијата на Армијата на Турција против силите на сириските ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во заедничка изјава по повод втората годишнината од нападите со хемиско оружје во сирискиот град Дума, државниот секретар на САД, Мајк Помпео и министрите за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во заедничка изјава по повод втората годишнината од нападите со хемиско оружје во сирискиот град Дума, државниот секретар на САД, Мајк Помпео и министрите за ...
  сите 5 | | | веќе видена