Симоновски

  во

  Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Да се биде пожарникар е посебна гордост, која бара пожртвуваност и одговорност. Тоа значи да се стави туѓиот живот пред сопствениот, да се биде на готовс 24/7. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Медицинска служба од први јуни заедно со пожарникарите ќе оди на интервенции, најави денеска командантот на скопската Бригада за противпожарна заштита Владимир ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај - Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Од први јуни заедно со пожарникарите на интервенции ќе оди и медицинска служба, соопшти денеска Владимир Симоновски, командант на Територијалната противпожарна ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во противпожарната станица во Автокоманда беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, а ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во противпожарната станица во Автокоманда денеска беше одбележан 20 Мај – Денот на пожарникарството. Свеченоста почна со постројување на скопските пожарникари, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Зоран Михајлов – Спасовски пред 150.000 гледачи на најголемиот стадион во светот постигна гол против шампионскиот тим на Бразил, бранејќи ги боите на поранешна ...
  | | веќе видена