Симон

  во

  Доколку не се стори ништо за да се ограничат емисиите на СО2, според предвидувањата на францските експерти температурата на планетата би можела да се зголеми ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Доколку не се стори ништо за да се ограничат емисиите на СО2, според предвидувањата на францските експерти температурата на планетата би можела да се зголеми ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Доколку не се стори ништо за да се ограничат емисиите на СО2, според предвидувањата на францските експерти температурата на планетата би можела да се зголеми ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На овој празник започнува црковната нова година. Според верувањето и светците се раководеле по овој календар. Со празникот Свети Симеон е поврзано есенското ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Ден за започнување на есенските земјоделски работи На овој празник започнува црковната нова година. Според верувањето и светците се раководеле по овој ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На македонскиот пијанист Симон Трпчески му падна честа вечерва да ја отвори новата концертна сезона на Прашката филхармонија. На свечениот концерт пред ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Под наслов „Созерцание“, во „Мала станица“, утревечер, со почеток во 20 часот, ќе биде отворена изложба за рефлексиите на оп и поп-уметноста врз македонските ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На македонскиот пијанист Симон Трпчески му падна честа вечерва да ја отвори новата концертна сезона на Прашката филхармонија. На свечениот концерт пред ...
  сите 16 | | | веќе видена