Сиера

  во

  Животот не ги мазнел … Животот не беше лесен за тројката од семејството Јекес. Набрзо откако мајка им починала, таткото го уапсила полицијата, а децата биле ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во новата епидемија на ебола во Конго починаа 49 лица , а уште две илјади се под надзор на доктор поради сомнение дека се заразени од опасниот вирус. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во новата епидемија на ебола во Конго починаа 49 лица , а уште две илјади се под надзор на доктор поради сомнение дека се заразени од опасниот вирус. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во новата епидемија на ебола во Конго умреле 49 лица, а најмалку две илјади се под надзор на лекарите поради сомневање дека се заразени со опасниот вирус. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Правници, политиколози, економисти, но и занаетчии и со средно училиште. Ова се само дел од образовните насоки на светски државници. Најголем дел од нив имаат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Акцијата е еден од најпопуларните филмски жанрови. Адреналинот и опасноста со децении ја привлекуваат публиката, па „Бизнис Инсајдер“, според оценките на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Девојка сакала да има убава тетоважа, но изгледало како само таа знае како би требала тетоважата да изгледа. Таа се обидела да ја нацрта, но не и успеало. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На денекен ден 26 јули, 1926 во Софија, умрел Крсте Петков Мисирков, македонски национален деец, филолог, лингвист, историчар, фолклорист, етнограф, публицист, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во 2016 година Фондациите Отворено општество (ФОО) започнаа значајна заложба за институционализација на основните правни услуги на национално ниво за тие да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Сиера Алексис имала јасна идеја за нејзината нова тетоважа, но, доста ограничен талент за илустрација. Цртежот кој го донела во студиото за да покаже што сака ...
  сите 2 | | | веќе видена