Сибир

  во

  Големината на неговите шепи била како помала автомобилска гума, а канџите како ножеви...Замислете најголем предатор кој некогаш живеел, кој бил висок 4,62 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Променливото време со повеќе облачни денови, засилен ветер и дождови се одлика на оваа пролет што е невообичаено за овој период од годината. Постудените утра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Променливото време со повеќе облачни денови, засилен ветер и дождови се одлика на оваа пролет што е невообичаено за овој период од годината. Постудените утра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Променливото време со повеќе облачни денови, засилен ветер и дождови се одлика на оваа пролет што е невообичаено за овој период од годината. Постудените утра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Додека во регионов беснее невреме, во северниот дел на Русија во близина на поларниот појас, измерена е температура од 31 степен Целзиусов. Централна Европа во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Додека во регионов беснее невреме, во северниот дел на Русија во близина на поларниот појас, измерена е температура од 31 степен Целзиусов. Централна Европа во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Додека во регионов беснее невреме, во северниот дел на Русија во близина на поларниот појас, измерена е температура од 31 степен Целзиусов. Централна Европа во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Додека во регионов беснее невреме, во северниот дел на Русија во близина на поларниот појас, измерена е температура од 31 степен Целзиусов. Централна Европа во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Двајца руски туристи починаа во Монголија од многу заразна болест за која постои сомневање дека е бубонска чума. Медицински персонал во заштитни униформи ...
  сите 7 | | | веќе видена