Шуто Оризари

  во

  Таа е хероина, жена-борец за правата на ромската зедница во Македонија. Од пред два дена ја носи европската титула на непозната хериона – Ромка активистка. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Скопските општини многупати вршеле набавки без да објавуваат огласи. Во 2017 година поништени се речиси 200 постапки, дури 33 набавки се спроведени без оглас, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Транспарентноста во трошењето на јавните пари на општините но и на институциите на ниво на целава земја е околу 50 проценти. Мерењето е направено според она ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 18 | | | веќе видена