Шпанија

  во

  Инжинери направија втор бунар , паралелен со оној во кој пропадна двегодишното момченце , за да допарат до него. Од неделата нема знаци за живот , а до сега ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Легендарниот англиски фудбалер, Гери Линекер му замери на Кристијано Роналдо за објавата на социјалните мрежи, ЦР7 сподели фотографија како патува во својот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Исланд е последната европска селекција која ја почувствува силата на бразислата ракоемтна репрезентација на Светското првенство во Германија и Данска. ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Според статистичките податоци на Европската унија, Македонија лани во споредба со 2017 година имала зголемување на бројот на ноќевања за 18,9 отсто, додека во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонија минатата година имала убедливо најголем раст на бројот на ноќевања меѓу членките на ЕУ, земјите-кандидати за членство и во Европскиот економски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Минатата година Македонија имала најголемо зголемување на бројот на туристички ноќевања меѓу членките на ЕУ, европскиот економски простор и кандидатите за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Минатата година Македонија имала најголемо зголемување на бројот на туристички ноќевања меѓу членките на ЕУ, европскиот економски простор и кандидатите за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Минатата година Македонија имала најголемо зголемување на бројот на туристички ноќевања меѓу членките на ЕУ, европскиот економски простор и кандидатите за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонија минатата година имала најголемо зголемување на бројот на туристички ноќевања меѓу членките на ЕУ, европскиот економски простор и кандидатите за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Минатата година Македонија имала најголемо зголемување на бројот на туристички ноќевања меѓу членките на ЕУ, европскиот економски простор и кандидатите за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Повеќето српски државјани купуваат имоти во странство поради летување. Цените на станови во Белград, се висока, и затоа доколку Србите купат имоти во познати ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави првпат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените „златни визи“ во земјите на ЕУ и во ...
  сите 42 | | | веќе видена