Шојбле

  во

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  За време на средбата пратеникот Ѓорчев се заблагодари на гостопримството на германскиот Бундестаг за ПС на ОБСЕ, како и за долгогодишното партнерство помеѓу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле. За време на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Делегацијата ја предводи пратеникот Владимир Ѓорчев, а во нејзин состав се и членовите Јагода Шахпаска и  Реџаиљ Исмаили, информира собраниската прес-служба. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на ОБСЕ (ПС на ОБСЕ) ќе учествува на 27. Годишна сесија на ПС на ОБСЕ, што ќе се ...
  сите 32 | | | веќе видена