Шиповиќ

  во

  На денешното рочиште за случајот „Насилство во општина Центар“ еден од обвинетите се пожали на тоа дека судењето не може да продолжи без адвокати на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот „Насилство во општина Центар“ еден од обвинетите се пожали на тоа дека судењето не може да продолжи без адвокати на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Советот на општина Центар од СДСМ, Мирослав Шиповиќ реагираше на земањето на криминални грантови на неговите сопартијци од Фондот за ...
  сите 177 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за предметот „Насилство во Центар“, сведокот Јован Тагасовски, поранешен советник во Општината од СДСМ, рече дека слушнал разговор помеѓу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за предметот „Насилство во Центар“ сведокот Јован Тагасовски, поранешен советник во Општината од СДСМ, рече дека слушнал разговор помеѓу ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за предметот „Насилство во Центар“ сведокот Јован Тагасовски, поранешен советник од СДСМ, рече дека слушнал разговор помеѓу претставник ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за предметот „Насилство во Центар“ сведокот Јован Тагасовски, поранешен советник во Општината од СДСМ, рече дека слушнал разговор помеѓу ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Мирослав Шиповиќ, сега веќе поранешен претседател на Советот на Општина Центар и претседате на Оптинската организација на СДСМ, преку своите адвокати, до ...
  | | веќе видена

  Двајца советници на СДСМ сведочеа за протестите пред Општина центар во 2013-та година. На прашања на СЈО раскажаа како 100-тина граѓани им се заканувале, ги ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Денеска во Основниот суд 1 во Скопје продолжи судењето за предметот протести во општина Центар, во кој обвинети се Никола Груевски, Миле Јанакиески, Даниела ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Денес во Основниот суд 1 во Скопје продолжи судењето за предметот протести во општина Центар, во кој обвинети се Никола Груевски, Миле Јанакиески, Даниела ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Денес во Основниот суд 1 во Скопје продолжи судењето за предметот протести во општина Центар, во кој обвинети се Никола Груевски, Миле Јанакиески, Даниела ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Две советнички од редовите на СДСМ денеска во судница тврдеа дека протестите пред општина Центар во 2013 година биле координирани од ВМРО-ДПМНЕ. Ваквиот исказ ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во новиот Кривичен суд денеска сос сослушвање сведоци продолжи судењето за предметот „Насилство во Центар“ на СЈО. На прашања на обвинителката Фатиме Фетаи ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во новиот Кривичен суд денеска сос сослушвање сведоци продолжи судењето за предметот „Насилство во Центар“ на СЈО. На прашања на обвинителката Фатиме Фетаи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во новиот Кривичен суд денеска сос сослушвање сведоци продолжи судењето за предметот „Насилство во Центар“ на СЈО. На прашања на обвинителката Фатиме Фетаи ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Функционерката на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова, денеска како обвинета во случајот „Насилство во Центар“ го испрашуваше сведокот Цветанка Симоновска, објави ...
  сите 6 | | | веќе видена