Шилегов

  во

  Македонската влада ја усвои информацијата за основање на туристичка развојна зона „Матка“ и му даде препорака на Град Скопје во рок од 30 дена да обезбеди ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Новороденчињата во Скопје не добија дрво на кое ќе стои нивното име како што лани на 2 април најави градоначалникот Петре Шилегов. Градоначалникот Шилегов на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Само 40 кафулиња низ Скопје имаат одобрение да ги застаклат терасите и плаќаат комунална такса за тоа што го користат јавниот простор. Сликата низ градот е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Новороденчињата во Скопје не добија дрво на кое ќе стои нивното име како што лани на 2 април најави градоначалникот Петре Шилегов. Градоначалникот Шилегов на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Скопје доби зелен катастар чија цел е подобрување на управувањето со јавното зеленило како и зајакнување на урбаната отпорност преку собирање на податоци за ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сите зимски тераси на кафулињата и рестораните на улица Аминта Трети (Ленинова) ќе се уриваат бидејќи се нелегални. Општина Центар им доставила допис на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Владата на седница ја усвои Програмата за развој на туризмот на Република Македонија за 2019, а беше разгледана и Информацијата за основање на туристичка ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во просториите на „ЈП Водовод и канализација“ – Скопје се одржа состанок на меѓународни и македонски експерти и претставници од скопското претпријатие во врска ...
  сите 17 | | | веќе видена

  И цело време го донеле Зоран Заев да го продаде името, ајде мајката, велеше Заев во минатото. Република Северна и двојазична Македонија, денешната реалност на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  И цело време го донеле Зоран Заев да го продаде името, ајде мајката, велеше Заев во минатото. Република Северна и двојазична Македонија, денешната реалност на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Противпожарната бригада на Град Скопје е зголемена со нови 19 пожарникари. Во кругот на станицата на Противпожарната бригада во Автокоманда ги посети ...
  сите 6 | | | веќе видена