Шешељ

  во

  Македонската нација може да опстои само ако успешно и ненасилно се реферира себеси во однос на широкиот океан на Другите. На ова поле десницата има што да ...
  | | веќе видена

  Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на ...
  сите 19 | | | веќе видена