Шенген

  во

  Европскиот парламент денеска го поддржа укинувањето на визите за граѓаните на Косово за влез во ЕУ и отворање на преговорите со Советот на ЕУ за тоа прашање. ...
  сите 107 | | | веќе видена

  ,,Дали се радуваме или сме задоволни што Скопје и Атина ќе го решат проблемот, тоа е сигурно добра вест за Белград и за Србија. Но немам право да повикувам или ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и претседателот на Србија Александар Вучиќ, денеска се сретнаа на граничниот премин Табановце-Прешево каде најавија дека ќе започне да се ...
  сите 56 | | | веќе видена

  ,,Дали се радуваме или сме задоволни што Скопје и Атина ќе го решат проблемот, тоа е сигурно добра вест за Белград и за Србија. Но немам право да повикувам или ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и претседателот на Србија Александар Вучиќ, денеска се сретнаа на граничниот премин Табановце-Прешево каде најавија дека ќе започне да се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ денеска се сретнаа на граничниот премин ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ се сретнаа на граничниот премин Табановце Прешево и најавија почеток на ...
  сите 21 | | | веќе видена