Шар

  во

  Четворица членови на планинарскиот клуб „Љуботен“ од Тетово добија лиценца според стандардот на Меѓународната унија на интернационални водичи во планина ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Плурализмот и демократијата во цели региони не се подразбираат како политички систем, туку како анархија во која секој може да сече слободно. Кај да поминете – ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Наведувајќи ги проблемите со кои се соочуваат жителите во областа од немањето основни елементарни услови за живот, потребна инфраструктура, основна здравствена ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Почитуван претседател на Собранието, Почитувани пратеници, Партијата Македонска алијанса за европска интеграција, како партија која меѓу другото се грижи за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот од Македонска алијанса за европска интеграција – МАЕИ, Васил Стерјовски, од собраниската говорница побара поголема грижа за Македонците и другите ...
  сите 10 | | | веќе видена