Шанел

  во

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Таа е една од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува секоја минута внимание на светските медиуми. Нејзината најважна обврска секако се нејзините деца, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Б-92 – БелградЕлеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во финалето на ревијата на Шанел пролет /лето 2019, Карл Лагерфелд се појавил со „непозната“ бринета и ги поздравил гостите. Нејзиното име е Виржини Вијар и ја ...
  | | веќе видена

  Во финалето на ревијата на Шанел за пролет/лето 2019 година, Карл Лагерфелд се појави со "непозната" бринета и заедно ги поздравија гостите. Нејзиното име е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Убавината, миризбата, шармот,новиот почеток, романтиката, се оние карактеристики кои ја поврзуваат жената со цветовите. Нашата цел на постоење не се светските ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Прочуен е пазарот во Шуто Оризари низ Македонија. Од сите градови одат таму, каде може да најдеш се и сешто, ама едноставно и да се изнасмееш. Луи Витон, ...
  сите 2 | | | веќе видена