Северноатлантскиот

  во

  Со пригодна свеченост во Центарот за обука на вода во Охрид денеска беше одбележан 18 август – Денот на Армијата на Република Македонија. Во обраќањето пред ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска се обрати на централната свеченост што по повод 18 Август – Денот на Армијата на ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Со пригодна свеченост во Центарот за обука на вода во Охрид денеска беше одбележан 18 август – Денот на Армијата на Република Северна Македонија. Во обраќањето ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Со пригодна свеченост во Центарот за обука на вода во Охрид денеска беше одбележан 18 август – Денот на Армијата на Република Северна Македонија. Во обраќањето ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Со пригодна свеченост во Центарот за обука на вода во Охрид денеска беше одбележан 18 август – Денот на АРМ. Во обраќањето пред бројните гости на централната ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска се обрати на централната свеченост што по повод 18 Август – Денот на Армијата на ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Во обраќањето пред бројните гости на централната свеченост претседателот и врховен командант на Армијата Стево Пендаровски потсети на историските зачетоци на ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Така, една од главните причини за турбуленции при ведро време е т.н. завлекување на ветрот , односно метеоролошка појава во која ветровите се вкрстуваат под ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Сојузниците на НАТО остануваат посветени на зачувување на ефикасноста на системот за контрола на оружјето по раскинувањето на Договорот за ликвидација на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Со потпишувањето на Декларацијата за завршувањето на интеграцијата во НАТО во вторникот во Подгорица, Црна Гора официјално ги исполни сите обврски и цели ...
  сите 79 | | | веќе видена