Севастопол

  во

  Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитриј Кулеба, ја објасни стратегијата во три чекори на украинските власти за враќање на Крим. Кулеба вели дека на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитриј Кулеба, ја објасни стратегијата во три чекори на украинските власти за враќање на Крим. Кулеба вели дека на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитриј Кулеба, ја објасни стратегијата во три чекори на украинските власти за враќање на Крим. Кулеба вели дека на ...
  сите 14 | | | веќе видена