Сергеј

  во

  Следната година се навршува точно половина век од моментот кога првиот човек стапна на Месечината. Со цел да го одбележат овој подвиг на човештвото, писателот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Град Скопје веќе една година е запоставен, купишта проблеми, а никаде решение, изјави денеска членот на ИК на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Сергеј Попов. Попов додава ...
  сите 68 | | | веќе видена

  74 години слободно Скопје, 74 години со љубов секоја генерација се вградува во градот и неговиот развој. Денеска Градскиот комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ во ...
  сите 68 | | | веќе видена

  „74 години слободно Скопје, 74 години со љубов секоја генерација се вградува во градот и неговиот развој. Денеска Градскиот комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ во ...
  сите 68 | | | веќе видена