Серена Вилијамс

    во

    Серена Вилијамс размислува за повлекување од тенисот, а наводно најдобрата тенисерка на светот сака да ѝ се посвети на една сосема друга кариера. "Подготвена ...
    сите 2 | | | веќе видена

    Серена Вилијамс размислува за повлекување од тенисот, а наводно најдобрата тенисерка на светот сака да ѝ се посвети на една сосема друга кариера. "Подготвена ...
    сите 8 | | | веќе видена