Септември

  во

  Луксузниот приватен авион што го користи унгарската владејачка и бизнис-елита, меѓу кои и премиерот Виктор Орбан, откако неколку недели бил приземјен во Виена, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  (Фото: Илустрација „Bombardier Global 6000“) Луксузниот приватен авион што го користи унгарската владејачка и бизнис елита, меѓу кои и премиерот Виктор Орбан, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  (Фото: Илустрација „Bombardier Global 6000“) Луксузниот приватен авион што го користи унгарската владејачка и бизнис-елита, меѓу кои и премиерот Виктор Орбан, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Приватниот авион на Орбан одлетал за Белград, еден ден откако Груевски објави дека побарал азил во Унгарија Луксузниот приватен авион што го користи унгарската ...
  сите 99 | | | веќе видена

  (Фото: Илустрација „Bombardier Global 6000“) Луксузниот приватен авион што го користи унгарската владејачка и бизнис-елита, меѓу кои и премиерот Виктор Орбан, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Со блокирање на повеќе улици и булевари во центарот на Скопје, независниот полициски синдикат во понеделник ќе бара повисоки плати. Незадоволни со најавеното ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Фејсбук беше предмет на многу критики во последниве месеци, главно поврзани со начинот на чување на личните податоци на корисниците. Компанијата беше хакирана ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Фејсбук беше предмет на многу критики во последниве месеци, главно поврзани со начинот на чување на личните податоци на корисниците. Компанијата беше хакирана ...
  сите 16 | | | веќе видена