Сепак

  во

  Сепак, и двете страни тврдат дека на средбата во претседателската вила за амнестија не станало збор. Од кабинетот на претседателот обвинуваат дека се работи за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Здружението на директори на ученичките и студентските домови во државата бара зголемување на партиципацијата за ученик, студент која ја добива од државата. Тие ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Русинка се обидела да изведе егзибиција, но бидејќи тоа не често е успешно, таквите авантури завршуваат со повреди. Сепак, никој не очекувал на ваков начин, со ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Здружението на Директори на ученичките и студентските домови во државата бара зголемување на партиципацијата за ученик, студент која ја добива од државата. Тие ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Здружението на Директори на ученичките и студентските домови во државата бара зголемување на партиципацијата за ученик, студент која ја добива од државата.Тие ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Гневот поради еден случај не смее да се исфрла врз други, реагира преку соопштение новата независна пратеничка група во врска со притворите кои беа изречени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Гневот поради еден случај не смее да се исфрла врз други, реагира преку соопштение новата независна пратеничка група во врска со притворите кои беа изречени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Според се уште непотврдени информации, неофицијално дознаваме дека извесн период пред екс премиерот на Република Македонија Никола Груевски да ја напушти ...
  | | веќе видена

  Во последните недела дена многубројни жители на Калифорнија останаа без своите имоти во катастрофалните пожари. Помеѓу нив се и многу славни личности како ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во последните недела дена многубројни жители на Калифорнија останаа без своите имоти во катастрофалните пожари. Помеѓу нив се и многу славни личности како ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Гневот поради еден случај не смее да се исфрла врз други, порачува пратеничката Нола Исмајлоска Старова од независната пратеничка група на ВМРО – ДПМНЕ во ...
  сите 12 | | | веќе видена