Сеп Блатер

  во

  Бившиот прв човек на ФИФА, Сеп Блатер, повторно обвинувачки го впери прстот во Никола Саркози и Мишел Платини како одговорни за интервенција Катар да биде ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Бившиот прв човек на ФИФА, Сеп Блатер, повторно обвинувачки го впери прстот во Никола Саркози и Мишел Платини како одговорни за интервенција Катар да биде ...
  сите 34 | | | веќе видена

  ФИФА заработи повеќе од 6.4 милијарди долари во изминатите четири години, според извештајот кој беше цитиран од неколку американски медиуми. Светската куќа на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Светската фудбалска федерација (ФИФА) заработи 6,4 милијарди долари во текот на изминатите четири години, според извештајот цитиран од американските медиуми. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Светската фудбалска федерација (ФИФА) заработи 6,4 милијарди долари во текот на изминатите четири години, според извештајот цитиран од американските медиуми. ...
  сите 55 | | | веќе видена