Сеп

  во

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска, оствари работна средба со еврокомесарот за проширување и ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска, оствари работна средба со еврокомесарот за проширување и ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска, оствари работна средба со еврокомесарот за проширување и ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска, оствари работна средба со еврокомесарот за проширување и ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамки на посетата на Брисел, денеска се сретна со еврокомесарот за проширување и соседска ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Антонин Паненка е легендарен чешки фудбалски репрезентативец кој своевремено играше во офанзивниот ред, но дефинитивно, играчот за врска остана запаметен во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, заедно со Заменикот претседател задолжен за европски прашања Бујар Османи, со Заменик ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари работна средба со претседателот на Македонската Академија на Науките и ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи и претседателот на Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) Таки Фити денеска на работна средба ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи и претседателот на Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) Таки Фити денеска на работна средба ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари работна средба со претседателот на Македонската Академија на Науките и ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари работна средба со претседателот на Македонската Академија на Науките и ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Се согласија дека е неопходно вклучување експертски и стручни капацитети во подготовката за почеток на преговорите за членство во ЕУ. -Имајќи го предвид ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари работна средба со претседателот на Македонската aкадемија на науките и ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи и претседателот на Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) Таки Фити денеска на работна средба ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, имаше работна средба со претседателот на Македонската академија на науките и уметностите, Таки Фити, а целта ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари работна средба со претседателот на Македонската aкадемија на науките и ...
  сите 117 | | | веќе видена