Селмани

  во

  Меѓународниот ден за прекинување на неказнивоста за нападите врз новинарите се одбележа со објавување на прирачник за безбедност на новинарите. Овој прирачник ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денешната презентација на “Прирачникот за безбедност на новинарите за време на настани со висок ризик“ како дел од одбележувањето на Меѓународниот ден за ...
  | | веќе видена | слични

  Во Македонија немаме убиен новинар, но тоа не значи дека институциите не треба сериозно да ги сфатат сите закани врз новинарите. Никој не веруваше дека во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Неказнивоста на насилството против новинарите поттикнува самоцензура на медиумите. Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува , но политиката ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува, но политиката на неказнивост на насилството врз новинарите во Македонија сè уште има длабоки ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува, но политиката на неказнивост на насилството врз новинарите во Македонија сè уште има длабоки ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува, но политиката на неказнивост на насилството врз новинарите во Македонија сè уште има длабоки ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува, но политиката на неказнивост на насилството врз новинарите во Македонија сè уште има длабоки ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Неказнивоста на насилството против новинарите поттикнува самоцензура на медиумите. Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува , но политиката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Треба да покажеме со акции и зборови дека насилството против новинарите, вклучително жените новинари нема да биде ослободено со неказнивост, туку ќе биде ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Денешната презентација на “Прирачникот за безбедност на новинарите за време на настани со висок ризик“ како дел од одбележувањето на Меѓународниот ден за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Неказнивоста на насилството против новинарите поттикнува самоцензура на медиумите. Безбедноста на новинарите во Македонија полека се подобрува , но политиката ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска ќе биде одбележан Меѓународниот ден за прекинување на неказнивоста на злосторствата против новинарите. По тој повод ќе биде организиран ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска ќе биде одбележан Меѓународниот ден за прекинување на неказнивоста на злосторствата против новинарите. По тој повод ќе биде организиран ...
  сите 44 | | | веќе видена

   По тој повод ќе биде организиран настан во организација на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Министерството за внатрешни работи и Здружението на новинари на ...
  сите 48 | | | веќе видена