Секое

  во

  Претседателот на САД Доналд Трамп во денешниот говор на Генералното Собрание на Обединетите нации посочи дека ја отфрла идеологијата на глобализмот и ја ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Секое утро и вечер, цела флота на бели автобуси се пробива низ сообраќајниот метеж низ Сан Франциско. Автобусите немаат било какви ознаки, немаат ни знаци по ...
  | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, амбасадорот на Европската унија во Република ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Бујната зелена мов на источен Антарктик, која извира од мразот во текот на кратката сезона на растење во секое антарктичко лето, ја уништуваат климатските ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Бујната зелена мов на источен Антарктик, која извира од мразот во текот на кратката сезона на растење во секое антарктичко лето, ја уништуваат климатските ...
  сите 7 | | | веќе видена