СДСМ Зоран

  во

  Споредбените податоци за излезноста на граѓаните на претседателските избори во 2014 и годинава покажуваат дека пред 5 години граѓаните биле поактивни во однос ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Да биде претставителен, да е самоуверен, да е комуникативен, да ја развива дипломатијата, да е интелигентен, да биде шармантен, да биде претседател на сите ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Од независноста на Република Македонија на претседателската фотелја седнаа четворица претседатели. Првиот претседател Киро Глигоров и актуелниот Ѓорге Иванов ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Од независноста на Република Македонија на претседателската фотелја седнаа четворица претседатели. Првиот претседател Киро Глигоров и актуелниот Ѓорге Иванов ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Општина Штип. Мицкоски пред пристутните истакна дека секогаш Штип ...
  сите 127 | | | веќе видена