СБ

  во

  Барањата на неколку хуманитарни агенции на Обединети нации да се одобри испорака на помош за Северна Кореја веќе неколку месеци се неизвесни бидејќи САД ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Барањата на неколку хуманитарни агенции на Обединети нации да се одобри испорака на помош за Северна Кореја веќе неколку месеци се неизвесни бидејќи САД ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американскиот Стејт департмент го поздрави тоа што Обединетите нации конечно можат да испорачаат хуманитарна помош за бегалскиот камп Рукбан во Сирија. Оттаму ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Американскиот Стејт департмент го поздрави тоа што Обединетите нации конечно можат да испорачаат хуманитарна помош за бегалскиот камп Рукбан во Сирија. Оттаму ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американскиот Стејт департмент го поздрави тоа што Обединетите нации конечно можат да испорачаат хуманитарна помош за бегалскиот камп Рукбан во Сирија. Оттаму ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Американскиот Стејт департмент го поздрави тоа што Обединетите нации конечно можат да испорачаат хуманитарна помош за бегалскиот камп Рукбан во Сирија. Оттаму ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Американскиот Стејт департмент го поздрави тоа што Обединетите нации конечно можат да испорачаат хуманитарна помош за бегалскиот камп Рукбан во Сирија.Оттаму ...
  сите 12 | | | веќе видена

  За предлог на ребалансот на буџет поднесен од министерот за финансии кажав дека овој ребаланс пред се е нереален, затоа што ниту ќе се оствари предвидената ...
  сите 25 | | | веќе видена

  За предлог на ребалансот на буџет поднесен од министерот за финансии кажав дека овој ребаланс пред се е нереален, затоа што ниту ќе се оствари предвидената ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Прво, воопшто не треба да биде спорно дека грчката опозиција жестоко го одбива договорот поради внатрешни политички интереси: доаѓаат избори и тие прават сѐ за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Македонија и земјите од Западен Балкан треба да презамат реформи сега за подобрување на човечкиот капитал, за тој да биде на светско ниво и да придонесе кон ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Регионална конференција на тема „Поттикнување економски раст преку развој на човечкиот капитал во земјите од Западен Балкан“ ќе се одржи денеска во Скопје. ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Конференцијата е во организација на Министерството за финансии и Светска Банка. На конференцијата свое обраќање ќе имаат премиерот Зоран Заев, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Во Управата за јавни приходи се бара решение за пензионерите во однос на системот за регистрација за годишните даночни пријави. Министерот за финансии Драган ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Ефикасноста и ефективноста на проекти што се имплементираат со Светска банка во областа на образованието, биле тема на денешната средба на министерот за ...
  сите 99 | | | веќе видена