Сава

  во

  Поранешниот началник на Генералштабот на српските вооружени сили (ВС) и потпретседател на Народната партија (НС) Здравко Понош денеска изјави дека зад извозот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот началник на Генералштабот на српските вооружени сили (ВС) и потпретседател на Народната партија (НС) Здравко Понош денеска изјави дека зад извозот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот началник на Генералштабот на српските вооружени сили (ВС) и потпретседател на Народната партија (НС) Здравко Понош денеска изјави дека зад извозот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот началник на Генералштабот на српските вооружени сили (ВС) и потпретседател на Народната партија (НС) Здравко Понош денеска изјави дека зад извозот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Бања Лука во петокот на две локации покрај реката Врбас биле пронајдени две мртви жени, соопштила полицијата. Полициската управа на Бања Лука соопштила дека ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) организира информативно-забавен настан од отворен тип на Градскиот плоштад во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) организира информативно-забавен настан од отворен тип на Градскиот плоштад во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) организира информативно-забавен настан од отворен тип на Градскиот плоштад во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Келтите за Аристотел биле „највоинствениот народ“. А дека биле токму такви, потврдуваат и археолошките наоди. Индоевропско семејството – Келти, кое верувало во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Келтите за Аристотел биле „највоинствениот народ“. А дека биле токму такви, потврдуваат и археолошките наоди. Индоевропско семејството- Келти, кое верувало во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Со околу 10% учествуваат задолжителните и доброволните пензиски фондови што постојат и имаат цел да обезбедат економската сигурност за граѓаните откако нема да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со околу 10% учествуваат задолжителните и доброволните пензиски фондови што постојат и имаат цел да обезбедат економската сигурност за граѓаните откако нема да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со околу 10% учествуваат задолжителните и доброволните пензиски фондови што постојат и имаат цел да обезбедатекономската сигурност за граѓаните откако нема да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со околу 10% учествуваат задолжителните и доброволните пензиски фондови што постојат и имаат цел да обезбедат е кономската сигурност за граѓаните откако нема ...
  сите 129 | | | веќе видена