Саша

  во

  Охрид ќе добие нов Здравствен дом во рамки на Општата болница, а старата и нефункционална амбуланата, позната меѓу Охриѓани како “Маларична”, ќе биде ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Прд самиот почеток на новата сезона , изминатите деновиве на Кошутњак се собрале жирито на Ѕвездите на Гранд. Иако музичкиот уредник на ова натпреварување, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Општина Центар активно ќе се вклучи во Европската недела на мобилност, која секоја година се одржува традиционално од 16-22 септември. Мотото на годинешната ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Мотото на годинешната акција е „Комбинирај и движи се “. Проектот е поддржан од канцеларијата на делегацијата на Европската унија и Министерството за животна ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Општина Центар активно ќе се вклучи во Европската недела на мобилност, која секоја година се одржува традиционално од 16-22 септември. Мотото на годинешната ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Општина Центар активно ќе се вклучи во Европската недела на мобилност, која секоја година се одржува традиционално од 16-22 септември. Мотото на годинешната ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Охрид ќе добие, нов здравствен дом изграден по највисоки светски стандарди, ова беше истакнато на трибината што синоќа се одржа во големата општинска сала , а ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Популарната пеачка прозборела за својот син Марко и проблемите со кои се соочила во изминатиот периодСнимањата на новата сезона "Ѕвездите на Гранд" веќе се во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Нов Здравствен дом, изграден по највисоки светски стандарди ќе добие Охрид, ова беше најавено на трибината што синоќа се одржа во големата општинска сала , а ...
  сите 44 | | | веќе видена