Саса

  во

  Преиспитување на уставноста на последните измени на законот за минерални суровини, најави Рударската асоцијација за која решенијата се нелогични, неприменливи ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поради констатирање на состојбата со загадувањето на водите во Каменичка Река утрово стручни служби од општина Македонска Каменица излегоа на терен, при што ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Околу еден часот по полноќ, ниските температури од -10 Целзиусови степени и мразот предизвикаа напукнување на цевководот за транспорт на пулпа од рудникот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поради констатирање на состојбата со загадувањето на водите во Каменичка Река утрово стручни служби од општина Македонска Каменица излегоа на терен, при што ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради констатирање на состојбата со загадувањето на водите во Каменичка Река утрово стручни служби од општина Македонска Каменица излегоа на терен, при што ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Продолжуваме со засилено темпо во 2019 – Македонија станува големо градилиште! Владата инвестира преку 1 милијарда евра во инфраструктура. Парите на граѓаните ...
  | | веќе видена | слични

  Рудникот за олово и цинк Саса обезбеди финансиска поддршка и учествува во организација на сите активности за обележување на новогодишните празници во општина ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Педесет лица од социјално ранливите категории добија социјални пакети по повод новогодишните и божикните празници. Пакетите се обезбедени со финансиска ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Педесет лица од социјално ранливите категории добија социјални пакети по повод новогодишните и божикните празници. Пакетите се обезбедени со финансиска ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Педесет лица од социјално ранливите категории добија социјални пакети по повод новогодишните и божикните празници. Пакетите се обезбедени со финансиска ...
  сите 11 | | | веќе видена