Сарај

  во

  ЈП „Комунална хигиена“ и Град Скопје на 24 април, среда, со почеток во 10 часот, почнуваат акција за чистење диви депонии. Акцијата ќе се одвива истовремено во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Еден од најстарите фудбалски клубови во земјава, „Преспа“, годинава слави еден век постоење, а пари за опстанок има сѐ помалку. Клубот сега се натпреварува во ...
  | | веќе видена

  Однесувањето Германија е многу чудно во однос на НАТО и агресивната политика на Москва, смета поранешниот главен стратег на Пентагон, Елбриџ Колби. Колби, кој ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Однесувањето Германија е многу чудно во однос на НАТО и агресивната политика на Москва, смета поранешниот главен стратег на Пентагон, Елбриџ Колби. Колби, кој ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Градот Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек субвенционирањето за чистење на оџаците на нивните објекти и дека може да надоместат дел од трошоците ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Однесувањето Германија е многу чудно во однос на НАТО и агресивната политика на Москва, смета поранешниот главен стратег на Пентагон, Елбриџ Колби. Колби, кој ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Градот Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек субвенционирањето за чистење на оџаците на нивните објекти и дека може да надоместат дел од трошоците ...
  сите 33 | | | веќе видена