Сараево

  во

  Незапаметен масакр се случи во регионот, во БиХ, кога син си ја убил мајката, ја искасапил и јадел. 60-годишната Насихе Велиќ од местото Баштра чие убиство го ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сабахудин Велиќ од Босанска Крупа го извршил најужасното можно злосторство. Си ја убил мајка си , и го преполовил телото и потоа со денови ја јадел. Кога во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Истражители во Босна и Херцеговина се соочиле со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сабахудин од Босанска Крупа го извршил најужасното можно злосторство . Си ја убил мајка си , и го преполовил телото и потоа со денови ја јадел . 33 – годишниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Полицијата во Босна и Херцеговина се соочила со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото Баштра ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Истражители во Босна и Херцеговина се соочиле со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото ...
  сите 17 | | | веќе видена

   Социјалните платформи го трасираа патот за еден сосема нов начин на интеракција. Интернетот ни овозможи да споделуваме многу повеќе детали од сопствениот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Екипата на Сараево ја прокнижи петтата победа во 9. коло во првата лигата на Босна и Херцеговина со што барам до утре ќе биде на првото место на табелата. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Центарот ќе има цел надминување на разликите, помирување и доближување на младите од Балканот (особено од Црна Гора, Косово, Албанија, Македонија, Босна и ...
  сите 4 | | | веќе видена