Сараево

  во

  Владата на кантонот Сараево објави дека ќе се додели награда од над 25 илјади евра за информација во врска со избеганиот опасен убиец по кој се трага веќе осум ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На денешен ден пред 35 години беше отворена 14 Зимска Олимпијада која што се одржа во главниот град на БИХ,Сараево.Тие кои што се саќаваат сигурно паметат како ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Владата на кантонот Сараево објави дека ќе се додели награда од над 25 илјади евра за информација во врска со избеганиот опасен убиец по кој се трага веќе осум ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На свеченост што се одржа во Сараево, ректорите, проф. д-р Сашо Коруновски и проф. д-р Рифат Шкријељ, истакнаа дека со документот се овозможува промовирање на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Потрагата по избеганиот убиец Един Гачиќ утринава е интензивирана, рекол полицискиот комесар на Кантонот на Сараево, Мевлудин Халиловиќ. Тој истакнал дека ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Владата на кантонот Сараево објави дека ќе се додели награда од над 25 илјади евра за информација во врска со избеганиот опасен убиец по кој се трага веќе осум ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Силни снежни наноси повторно предизвикаа хаос и колапс во сообраќајот на магистралата М17 Сараево – Мостар. Сообраќајот потполно е во прекин поради големите ...
  сите 8 | | | веќе видена