Сараево

  во

  Незапаметен масакр се случи во регионот, во БиХ, кога син си ја убил мајката, ја искасапил и јадел. 60-годишната Насихе Велиќ од местото Баштра чие убиство го ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сцени како од најужасен хорор филм доживеале полициските службеници додека ги откопувале искасапените посмртни останки од телото на 60 годишната Насиха Велиќ, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сцени како од најужасен хорор филм доживеале полициските службеници додека ги откопувале искасапените посмртни останки од телото на 60 годишната Насиха Велиќ, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  БиХ: Четири џинови ми наредија да ја убијам и изедам мајка ми Хоророт од кој се леди крвта во вените се случи во населбата Баштра, меѓу Босанска Крупа и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Хоророт од кој се замрзнува крврта во вените се случил во населбата Баштра во Босна, а како што кажал 33-годишниот Сабахудин Велиќ на сослушувањето, ја ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Хоророт од кој се леди крвта во вените се случи во населбата Баштра, меѓу Босанска Крупа и Бужима, а како што Сабахудин Велиќ (33) на сослушувањето во полиција ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Истражители во Босна и Херцеговина се соочиле со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Незапаметен масакр се случи во регионот, во БиХ, кога син си ја убил мајката, ја искасапил и јадел. 60-годишната Насихе Велиќ од местото Баштра чие убиство го ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сабахудин Велиќ од Босанска Крупа го извршил најужасното можно злосторство. Си ја убил мајка си , и го преполовил телото и потоа со денови ја јадел. Кога во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Истражители во Босна и Херцеговина се соочиле со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сабахудин од Босанска Крупа го извршил најужасното можно злосторство . Си ја убил мајка си , и го преполовил телото и потоа со денови ја јадел . 33 – годишниот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Полицијата во Босна и Херцеговина се соочила со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото Баштра ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Истражители во Босна и Херцеговина се соочиле со глетка од хорор филм кога откопувале делови од искасапеното тело на 60-годишната Насихе Велиќ од местото ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Социјалните платформи го трасираа патот за еден сосема нов начин на интеракција. Интернетот ни овозможи да споделуваме многу повеќе детали од сопствениот ...
  сите 3 | | | веќе видена