Санкт Петерсбург

  во

  Патник кој се возел во такси возило фрлил празно шише низ прозор, а таксистот веднаш се справи со него.Снимката е направена во рускиот град Санкт Петерсбург, а ...
  | | веќе видена

  Патник кој се возел во такси возило фрлил празно шише низ прозор, а таксистот веднаш се справи со него. Снимката е направена во рускиот град Санкт Петерсбург, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во црквата „Света Софија“ вечер во рамки на фестивалот Охридско лето ќе настапат баритонот Горан Начевски, пијанистката Јасна Аврамовска, обоистот Васил ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Концертот е во рамките на музичкиот дел од програмата на фестивалот а посветен е на јубилејот од раѓањето на македонските уметници Ристо Аврамовски, Драгослав ...
  сите 51 | | | веќе видена

   Црква Св.Софија 19.08.2018 21:00 ч. На претпоследната вечер на Охридско Лето, во црквата Св. Софија, скопскиот дувачки квинтет под ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Во црквата „Света Софија“ вечер во рамки на фестивалот Охридско лето ќе настапат баритонот Горан Начевски, пијанистката Јасна Аврамовска, обоистот Васил ...
  сите 53 | | | веќе видена

   Низ историјата има многу изгубени артефакти, за кои можеби никогаш нема да дознаеме дали воопшто постоеле или пак, се само легенди. Ловците на авантури и на ...
  сите 2 | | | веќе видена