Сања

  во

  Дека не сите фирми издаваат фискални сметки, потврдуваат купувачите, а при тоа дел од овие дуќани нудат и производи со пониска цена, со што го уриваат бизнисот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сања Стефанова, координаторот за меѓународна соработка на Универзитетот „Гоце Делчев“(УГД)-Штип е избрана за национален претставник во бордот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Граѓаните со цел да заштедат, готват на плински боци кои често пати се купени евтино, а воедно имаат сомнителен квалитет. Во зима, многу дуќани се загреваат на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонската фолк пејачка Сања Цинцева, позната како Сања Барбика отиде во посета на својата сестра во Германија. Моментите од заедничкото уживање пејачката ги ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Токму како што се најавуваше изминативе неколку денови, денеска конечно можеме сите да ја слушнеме песната која оваа година ќе нè претставува на Евровизија. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  За неа важи прекарот вечна девојка, поради младоликоста и енергијата која ја носи. Беше и остана една од најголемите екс-југословенски поп-ѕвезди, заштитниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Хуманитарен концерт во организација на МК естрада ќе се оржи во Пустец, Мала Преспа на 11 јули 2019 година срествата ќе се донират за црквата Св. Архангел ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Постарите граѓани кои немаат стаж ќе добиваат социјална пензија, а законот е веќе испратен во Собрание. Се предвидува сите граѓани со наполнети 65 години да ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ана е решена балетот да биде нејзина животна определба. Секојдневието не е воопшто лесно, но таа добива целосна поддршка од родителите Сања и Владимир. Што ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Голем број познати личности седнаа да се возат во градски автобус низ Скопје во емисијата „Возење со Вучиќ“, а наспроти Драган на автобуското седиште досега ...
  сите 3 | | | веќе видена