Сандра

  во

  Центарот за мир ЦИВИЛ својот Изборен прес-центар на денот на изборите- 21 април ќе го отвори во 6:00 часот во клуб „Менада“ (Стара Чаршија, спроти ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Американскиот магазин „Тајм“ објави листа на 100 највлијателни луѓе за 2019 година, а победниците како и досега ги има во повеќе категории, од дебитанти до ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неделникот „Тајм“ денеска ја објави листата на 100 највлијателни луѓе за 2019 година. Листата опфаќа пет категории: пионери, лидери, артисти, титани и икони. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неделникот „Тајм“ денеска ја објави листата на 100 највлијателни луѓе за 2019 година. Листата опфаќа пет категории: пионери, лидери, артисти, титани и икони. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неделникот „Тајм“ денеска ја објави листата на 100 највлијателни луѓе за 2019 година. Листата опфаќа пет категории: пионери, лидери, артисти, титани и икони. ...
  сите 22 | | | веќе видена