Сандеј

  во

  Во текот на 2015 година, 134.200 лица во светот починале од морбили, 367 лица во просек умираат секој ден, односно 15 на секој час. Доколку едно невакцинирано ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На американскиот нобеловец Џејмс Вотсон, кој ја открил структурата на ДНК, му се одземени почесните титули откако во новиот документарен филм покажал дека сѐ ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На американскиот нобеловец Џејмс Вотсон, кој ја открил структурата на ДНК, му се одземени почесните титули откако во новиот документарен филм покажал дека сѐ ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американскиот Нобеловец Џејмс Вотсон, останал без престижната награда затоа што во својот документарец јавно се изјаснил дека белците се поинтелегентни од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американскиот молекуларен биолог и нобеловец Џејмс Вотсон, заслужен за откривање на титулата од ДНК, остана без почесната титула од неговата матична ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На американскиот добитник на Нобелова награда Џејмс Вотсон, кој ја откри структурата на ДНК, му се одземени почесните титули откако ги повтори расистичките ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Вотсон, кој во 50-тите години на минатиот век заедно со Франсис Крик ја открил структурата на ДНК-та, во документарецот изјавил дека гените се одговорни за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На американскиот нобеловец Џејмс Вотсон, кој ја открил структурата на ДНК-та, му е одземена почесната титула бидејќи во новиот документарен филм покажал дека ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На американскиот добитник на Нобелова награда, кој ја откри структурата на ДНК, му се одземени почесните титули, откако во новиот документарен филм покажа ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Британската премиерка, Тереза ​​Меј, планира пред парламентот да каже дека сега е многу поверојатно пратениците да го блокираат брегзит, отколку Велика ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза ​​Меј планира пред парламентот да каже дека сега е многу поверојатно пратениците да го блокираат брегзит отколку Велика Британија ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза ​​Меј планира пред парламентот да каже дека сега е многу поверојатно пратениците да го блокираат брегзит отколку Велика Британија ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка, Тереза ​​Меј, планира пред парламентот да каже дека сега е многу поверојатно пратениците да го блокираат брегзит, отколку Велика ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка, Тереза ​​Меј, планира пред парламентот да каже дека сега е многу поверојатно пратениците да го блокираат брегзит, отколку Велика ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза Меј ги предупреди пратениците дека евентуално отфрлање на нејзиниот предлог за напуштање на Европската унија би имало ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза Меј ги предупреди пратениците дека евентуално отфрлање на нејзиниот предлог за напуштање на Европската унија би имало ...
  сите 414 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза Меј ги предупреди пратениците дека евентуално отфрлање на нејзиниот предлог за напуштање на Европската унија би имало ...
  сите 414 | | | веќе видена